Itt vagyTartalom / Akinek van lelkiismerete....

Akinek van lelkiismerete....


Beküldte detto - Ekkor: 2013 June 21

Ángyán JózsefÁngyán József
http://godolloihirek.hu/cikkek/2013/06/21/fokuszban/kilepett-a-fidesz-fr...
Orbán nem szavazta meg a saját földtörvényét. A kormányfő már korábban is játszotta azt, hogy kínos törvényeknél "véletlenül" nem nyomott gombot.
A földtörvényt mindegyik ellenzéki párt támadja, Ángyán József pedig a megszavazás miatt kilépett a Fidesz-frakcióból.
http://most.444.hu/2013/06/21/orban-kover-es-wittner-nem-szavazta-meg-a-...
Tények a földtörvényről: http://hvg.hu/itthon/20130621_foldtorveny_Orszaggyules

A Magyar Nemzet Gyorsan nekiment Ángyánnak

http://hvg.hu/itthon/20130624_A_Magyar_Nemzet_gyorsan_nekiment_Angyanna#...

Kedves Támogatónk!
A Magyar Nemzet mai számában címlapon foglalkozik Ángyán József független országgyűlési képviselővel. A lejárató anyag állítja, hogy „az MSZP fizette Ángyán József előadását.” A szocialista párt alapítványa a lap információi szerint 180 ezer forinttal járult hozzá a Patacs-Rácváros Egyesület tavaly októberben megtartott rendezvényéhez, amelyből – állítják – Ángyán József még honoráriumot is kapott. A Vidékfejlesztési Minisztérium eközben a földtörvény zárószavazása napján „Ángyán József híveit” a szocialista párt páholyában látta ülni. Csak azért nem hisszük azt, hogy a negyvenes évek legvégét írjuk, mivel a nevetségesen amatőr módszerek mosolyt csalnak a felelős honpolgár arcára.
Ángyán József álláspontja az alábbiakban olvasható:
„Egy pécsi civil egyesület valóban meghívott előadást tartani, de hogy honnan szerzett pénzt a saját rendezvényére, azt én nem tudom megmondani. Velem ezt nem közölték, ez az ő ügyük, nem a meghívott előadóra tartozik – mint ahogy más esetekben sem foglalkoztam ezzel.
Meghívott előadóként egy fillért nem kaptam, de ez nem kirívó, mert korábban sem fogadtam el honoráriumot egyetlen előadásomért sem, amióta képviselő vagyok. Ez az én véleményem szerint hozzá tartozik a képviselői munkámhoz.
A Vidékfejlesztési Minisztérium közleményével kapcsolatban arra kérem a miniszter urat, hogy nevezze meg a támogatóimat, akik ott ültek az MSZP szakértői sorában. Tegye le azokat a bizonyítékokat is, amelyek bizonyítják, hogy kik az én embereim, akiket ő ott látott. Az a miniszter, aki engem a szocialistákkal való együttműködéssel vádol, az 2005-ben – amikor én három héten keresztül a gazdákkal tüntettem az MSZP-SZDSZ kormány ellen – Karcagon lapított, én pedig a bőrömet vittem a vásárra. Az, aki nem tudja megkülönböztetni a kommunista rendszer államosítását a Szent Korona-tantól, az jobb, ha hallgat.
A támadás nem lepett meg, Simicska Lajos lapjától ugyan mit lehet várni, amikor én a maffiát nyíltan támadtam. Ennél súlyosabb vádak is lesznek, várom már, hogy mikor leszek pedofil is. Ettől a körtől ugyanis minden kitelik, semmitől sem riadnak vissza. Ebbe a szellemi mélységbe azonban ennél részletesebben nem kívánok lesüllyedni.”
(Dr. Ángyán József közleménye – 2013. június 24.)
A Váralja Szövetség álláspontja szerint az egykor szebb napokat is megélt Magyar Nemzet a mai napon bebizonyította, hogy nyomoznak Ángyán József után – ám minden igyekezetük meddő. Szégyenletesnek tartjuk, hogy 2013-ban a gerinctelen lejárató propaganda még mindig a politika legális műfaja lehet. Annak tudatában, hogy ez a gyengék „fegyvere”, nyugodtan várjuk a további próbálkozásokat is – hiszen a felfelé dobott mocsok mindig visszahullik a gazdájára.
Barátsággal:
Váralja Szövetség