Itt vagyTartalom / Göncz úgy vallott Zuschlagról, ahogy Gyurcsány kérte

Göncz úgy vallott Zuschlagról, ahogy Gyurcsány kérte


Beküldte detto - Ekkor: 2007 October 19

Néhány hete vallomást tett Zuschlag-ügyben Göncz Kinga külügyminiszter is – ismerte el ma Daróczi Dávid kormányszóvivő. A szóvivő szerint Göncz úgy vallott, ahogy azt Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel megbeszélték.

Göncz Kinga jelenlegi külügyminiszter, az ifjúsági, családi, szociális és esélyegyenlőségi tárca volt vezetője néhány hete tanúvallomást tett Kecskeméten a Zuschlag-ügyben - közölte Daróczi Dávid pénteken az MTI-vel. A kormányszóvivő a Népszabadság cikkével kapcsolatban hangsúlyozta: Göncz Kinga is tartotta magát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kéréséhez, vagyis minden kérdésre megadta a választ.

A szóvivő leszögezte: Gyurcsány Ferenc a Zuschlag-ügy kirobbanása óta többször hangsúlyozta, fontos, hogy kiderüljön az igazság. A Zuschlag-ügyben az ügyészség már kihallgatta a miniszterelnököt, Szilvásy György volt ifjúsági államtitkárt, Jánosi György korábbi gyermek-, ifjúsági-, és sportminisztert, Ocsovai Tamás korábbi helyettes államtitkárt, valamint Ujhelyi Istvánt, az önkormányzati tárca, és Arató Gergelyt, az oktatási minisztérium államtitkárát.

Forrás: MNO, MTI

Egy vélemény, és mennyire igaz!!!

"Hát igen, a maffiatagok a közösen elkövetett bűncselekménynél a tanúvallomást egyeztetni szokták, ezért van az előzetes letartóztatás intézménye, hogy ezt ne tudják megtenni. Itt pedig nyíltan bevállalják, hogy az ügyészségi kihallgatás előtt egyeztettek a tanúvallomást illetően. Esetleg nem kellene előzetesbe venni őket, hogy ne tudjanak a tanúk összebeszélni? Vagy ez a jogszabály csak a kisemberekre vonatkozik a nagyhalakra nem? Ennyit az ügyészség pártatlanságáról, pedig már majdnem kezdtünk bennük megbízni..."

Komolyak a hírforrásaid. Már azt hittem, hogy a CICAVÍZIÓ online-ról vetted
Ha-ha

Kedves Hobo!

Forrás: MNO, MTI

Szereted a cicákat?

Cicavízió
http://www.videoplayer.hu/videos/play/62355