Itt vagyTartalom / Idézet az ezen weboldalon létező "Szerzői jogok és Adatvédelem" -ből

Idézet az ezen weboldalon létező "Szerzői jogok és Adatvédelem" -ből

  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=679 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.
  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=9495 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.

Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 October 18

Hírek és hozzászólások margójára:

"Híreinket, hozzászólásokat a regisztrált felhasználóink szerkeszthetik, így az adott hírért, hozzászólásért a közzétevő regisztrált felhasználó vállalja a teljes felelősséget."

Kérek minden regisztrált felhasználót, hogy a olvassák el figyelmesen a "Regisztrált felhasználók szabályzata" és az "Adatvédelem" pontokat az oldalunkon.

Cimkék

Jadzi a margón szereplő "Biztos" címmel megjelent hozzászólás megfelel-e a regisztrált felhasználók szabályzatának? Már csak a Dányi Krónika jóhíre miatt.

Hobó

Kifejtenéd pontosan mire gondolsz?

Ha nincs probléma, akkor nincs probléma. Te tudod! Te tudod?

Hát ez nem semmi!

Ne erölködj,a wc-én ott lehet.:)

Ha vállalnom kell a felelőséget akkor,miért törölted ki,az öntisztulást?
Amit közöltem, az közérdekű hírek,vagy nem?
mivel a hölgy a közt szolgálja.
És érzésem szerint,nem sértettem meg senkit,oly módon hogy ezt törölni kellett volna,és ez felháborít,akkor ne Dányi Krónika legyen, ha nem Jadzi krónika.

Nem közérdekű hír volt, hanem egy hozzászólás, ami (mint kiderült) erősen félreérthető volt. Hír az amit körbejársz, közzéteszel hírként.
Nem szívderítő szerep mások mondanivalóját törölni. Ezt csakis a legvégső esetben teszem meg. Neked is szóltam itt. Megvártam, amíg bejelentkezel, mivel nem reagáltál rá, ezek után töröltem.

Tőlem hívhatod Jadzi Krónikának is. Te is csinálhatsz egy Mazsola krónikát. Meglátod milyen nagyszerű dolog, amikor neked és az ismerőseidnek a grátisz végzett munkáját mások saját (vagy vélt közösségi) érdekekből megpróbálják tönkretenni. Azt hiszem elmondtam már több helyen, hogy ez nem egy ellenpólus. Ha fórumot akartam volna létrehozni, akkor azt teszem (hidd el egyszerűbb lett volna!). Ez nem az! Vagy látsz valami ilyet itt? És ez nem csak neked szól. Vannak egy páran, akik erre próbálják meg kihasználni ezt a lehetőséget itt. Nem szóltam érte , mert bíztam benne, hogy partnerek lesznek előbb-utóbb ebben a munkában. Nem igazán így jött be. Köszönet azoknak, akik segítenek a munkájukkal.

Dányi krónika a neve, mert a Dányiakról szól a Dányiaknak. Remélem ha 10 vagy 20 év viszonylatában visszanézzük, találunk benne olyan dolgokat, amelyekre jól esik visszaemlékezni, vagy egy jót tudunk mosolyogni. Vagy te emlékszel pontosan, mi volt 10 vagy 20 évvel ezelőtt? Na ehhez kértem volna többek között a Te (illetve a regisztrált felhasználók) segítségét.

Dányi krónika a neve, mert megpróbálunk dányi közérdekű információkat közzétenni hitelesen (az előző hozzászólásban leírtam neked, hogyan lett volna hiteles). Eszméletlen, hogy kis falunkban időnként milyen pletykák kapnak lábra. Na ehhez nem akarok semmilyen formában hozzájárulni.

Dányi krónika a neve, mert szerettem volna megmutatni, hogy lehet másképp is megjeleníteni a falut, mint eddig.Mivel sokfelé járok a környéken, a szomszédoknál (Kóka, Zsámbok, Valkó ....) szép lassan közröhej tárgya lettünk azzal, amit egy pár névtelen ember csinál az interneten.

Amit idáig itt elértünk, arra büszke vagyok, és elsősorban nem magamra, hanem azokra az emberekre, akik veszik a fáradtságot, és hozzájárulnak ehhez a munkájukkal.

Na ez hosszú lett. Sajnos tudom, a következő válasz sem arról szól, amit itt leírtam, hanem megpróbál fogást találni rajtam valami más szempontból. Talán megengeded nekem, de nem reagálok a későbbiekben az ilyen jellegű hozzászólásokra.

Mazsola! Az eddigiek alapján értelmes embernek tartalak, aki egyéni szemszögből nézi a világot. Szükség lenne egy ilyen emberre itt. Továbbra is várom mikor küldöd be az első hírt! :)

Üdv: ..... vagy Jadzi vagy Cenz Úr (Vajon mi leszek még?)

Szerintetek ez hír?
hiába jártam kőrbe.
De még sorolhatnék,egy két viziót.
Mégsem lett törölve.

A hosszú dűlöben elütöttek egy macskát!
Körbe jártam!
Így már remélem,elfogadható a hír!

Nem, sajnos nem erre gondoltam. Biztos fontos valakinek (akinek hiányzik a cicája) ez is. De. Még mindig a hozzászólásokhoz írsz, nem a hírekhez. Hírt várunk tőled. Tudod jobb oldalon - Tartalom beküldése . Helyi hírek , belföldi hírek ......
A körbejárást nem fizikailag értettem, hanem azt, hogy véggiggondolod amit leírsz.
Jó a vicc, de azért ez komoly munka (valahol).