Itt vagyTartalom / Lecsófesztivál 2. nap képei

Lecsófesztivál 2. nap képei

  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=63 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.
  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=4830 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.

Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 August 17

Felkerültek a "Lecsót a keceléből fesztivál 2007." második napjának képei. A nagyon jó hangulatú fesztiválon minden korosztály megtalálhatta a neki megfelelő szórakozást: a kicsiknek Eszményi Viktória és Heilig Gábor, az idősebb korosztálynak az Apostol együttes. Szórakoztató és mulatságos volt Fekete Lászlóék bemutatója, remek koreográfiával szerepelt a lelkes fiatalokból álló Starlight Dance. Aki egy kis "erőszakra" vágyott, az megkapta a rendőrség, tűzoltóság és a harcművészek bemutatóján. Természetesen az est fénypontja az Irigy Hónaljmirigy forró hangulatú koncertje volt. A "fiúk" most is kitettek magukért, az előadásuk tökéletes volt. A rendezvényen szolgálatot teljesítő nemzetőrök és rendőrök munkájából kifolyólag -ilyen szempontból- "eseménytelen" volt a rendezvény, köszönet nekik is ezért. A két nap történését összegezve, elmondhatjuk, hogy a rendezők nagyszerű munkát végeztek, egy eseménydús hétvégét szerezve nekünk. Minden megtervezett programpontra sor került, ezért -ha csak virtuálisan is- MEGEMELEM A KALAPOM. Reméljük ilyen rendezvényekre Dányon is sor kerül, mivel a közönség soraiban nagyszámú dányi lakost fedezhettünk fel. Gondolom ezért szűkebb kis hazánkban is létjogusultsága lenne egy ilyen rendezvénynek. Ha a Falunapunk szervezői ezt a jó példát követik, itt is hagyománnyá válhat egy rendezvénysorozat, amelyen mindenki megtalálhatja a számítását (de addig még kemény munka vár rájuk).
GRATULÁLUNK A ZSÁMBOKIAKNAK. Büszkék lehetnek.
Köszönet a fotókért peragenak és rikinek.

Bemutatók:
Koncertek:
Koncert után:
Közönség:
Nemzetőrség:
Cimkék

Nézd végig a képeket a lecsóról, és kiderül a dányi lecsó.
Ezt hívják önimádatnak.

Mit értesz önimádat alatt? A képek szereplőivel van gond? A képekbe elég sok munkát fektettünk. Ha neked is vannak képeid nyugodtan küldd el e-mailben, és fel fog az is kerülni. A kép egyik készítője.

Mazsola! Írigykedsz? Tán nem vagy a képeken?
A dányi lecsó "margarétával" díszítve úgy rossz ahogy van! Hát ezé nincs itt semmi!

Nem a lecsofesztivállal van bajom,és nem a nemzetörséggel, a fényképész barátunk jóformán három nemzetört fényképezgetett,talán elég lett volna belölük ha egy képen szerepelnek.
Akkor is elvezhetö lett volna.
Hiányoltam a képekröl a dányi parancsnokot.
Grat a nemzetöröknek a példás munkájukért.
Azt szeretném ha a feltett képek válogatva lennének.
Ha valakit megsértettem akkor bocsi.

A képek már így is válogatva vannak és mindenkiből legalább egyszer raktunk fel képet. Ha nem rakjuk kategóriákba, hanem csak összeömlesztjük úgy ahogy van, akkor fel sem tűnne....

Amúgy ha vannak képek amelyeket szeretne valaki megjelentetni az oldalon, akkor nyugodtan küldje el a loud@nagytv.hu -ra, a levélben megjelölve, hogy mi szerepeljen címek