Itt vagyTartalom / Ufó és jadzi!

Ufó és jadzi!

  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=35 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.
  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=8230 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.

Beküldte mazsola - Ekkor: 2007 August 01

Kérésem lenne felétek!
Ha a honlap teljesen és rendben működni fog akkor
hirdetessetek meg egy fotópályázatot.
Mondjuk lehetne ez bármi ami Dányról szól.
Legyen max 15 fotó,elbírálás, akár a netesek is zsűrizhetnek,a gyöztesek képeit a müvházban,tárlat keretében be lehetne mutatni,vagy máshol.Jutalom pénz díj,egy hétvége valahol,stb.
szerintem sok ember megmozdulna!
üdv.mazsola

Cimkék

Beszélgettünk róla.
Szponzor kerestetik!!!!
Őszre egy számítógépes gyermekrajzpályázat is szóba került.
UFO

Mit, mennyiért lehetne megvalósítani.
szia.

Nagyon jó ötlet. Lehetne bővíteni, pl:nyaralásról....stb készült képek.
"A mit mennyiért"-et félretenném. A szándék az első, aztán jöhetnek az anyagiak. Nem is a mit kapok érte fontos, hanem az eszmei elismerés, miután civil, amatőr fotósokról lenne szó. Bízom benne, akad egy-két jószándékú ember, aki segít a díjazásban, ha már tárgyjutalomról is beszélünk. Az pedig kapcsolódjon a témához, tehát fotós dolgokra gondolok.