Itt vagyTartalom / "Belül tiszta Ön?"

"Belül tiszta Ön?"


Beküldte ufo - Ekkor: 2008 March 12

Hogyan győzzük le a székrekedést, az irritábilis bélszindrómát (IBS), a puffadást, gyomorfájást és bőrproblémákat úgy, hogy közben több legyen az energiánk és laposabb a hasunk?

Dr. HJohnstone Az a több ezer ember, akiknek a története és fényképe megtalálható ezen a honlapon, egykor mind székrekedéstől, irritábilis bélszindrómától, súlyos gázosodástól és puffadástól, hízástól, krónikus kimerültségtől, savas refluxtól, parazitáktól, gyomorfájdalmaktól, tasakgyulladástól, bőr- és hajproblémáktól, valamint még számos egyéb gyakori betegségtől szenvedtek. Ők azonban véget vetettek szenvedéseiknek azáltal, hogy megtisztították magukat belülről. Én dr. Johnstone vagyok, és ebben a cikkben azt fogom Önnek elmondani, hogy ők miként érték ezt el, és hogyan teheti ezt meg Ön is. Ha egy ideje már Ön is szenved ezektől a problémáktól, akkor nagy valószínűséggel már mindent elkövetett, hogy megszabaduljon a fájdalmaktól. Bizonyára próbálkozott már hashajtókkal, valamint más, vény nélkül kapható és vényköteles gyógyszerekkel, kereskedelmi forgalomban kapható rost kiegészítőkkel, de talán még vastagbéltükrözéssel, vagy műtéti beavatkozással is. Mindezt azonban hiába, hiszen még most is szenved. Miért? Azért, mert a probléma gyökerét nem sikerült eddig felszámolni.
A problémák gyökere és a legsötétebb titok

Mi tehát a legtöbb emésztési probléma gyökere? Hogy érezné magát, ha hónapokon, esetleg éveken át méreganyagokkal teli, hosszú bélsár darabok tapadnának meg vastagbele falán? Picture GalleryNyilván székrekedésre, puffadásra és letargiára panaszkodna. Az Ön beleit is napról napra irritálná ez a képződmény, amely egy olyan betegség okozója, amit IBS-nek nevezünk. Gondoljon csak bele, mi mindent okozhat egy ilyen toxikus képződmény! Gyomorfájást és székrekedést, kimerültséget, gázokat és puffadást, fejfájást és emésztési problémát, hízást és nagy, kiálló hasat. A lista csaknem végtelen.

"A halál a vastagbélben kezdődik"
Talán nem is hallott még erről a témáról, hiszen ez jelenleg a legsötétebb titoknak számít a fejlett világban. Amint a Vegetarian Times olyan találóan írta:

"Az udvarias társalgások témáinak listáján a beleink állapota valószínűleg a legutolsó helyen szerepel. Nézzünk szembe a tényekkel: az irritábilis bélszindróma, székrekedés, gázosodás, tasakgyulladás és vastagbélrák nem olyan témák, amelyekről szívesen beszélgetnénk. Mégis, ahogy a régi mondás tartja, a halál a vastagbélben kezdődik. Nem hiszi el? Kérdezze meg bármelyik halottkémet. A boncolások gyakran azt mutatják ki, hogy a vastagbél akár 80 százalékát is elzárhatják a salakanyagok." -
Fordítsa jobbra az életét!
Nincs többé szükség arra, hogy magába fojtva tűrje tovább ezeket a fájdalmas és gyakran zavarba ejtő tüneteket, amennyiben hajlandó tájékozódni arról, miként okozza mindezt a szennyező anyagokkal teli szervezetünk és a méreganyagokkal telítődött vastagbelünk. A DrNatura honlapján megismerheti az igazságot a vastagbél megtisztításával és méregtelenítésével kapcsolatban, amint részletesen kifejtem az alábbiakat:

* Miért olyan életbevágó, hogy rendszeresen megtisztítsa és méregtelenítse szervezetét?

* Hogyan tudja megfelelően tisztítani és méregteleníteni a vastagbelet és a belső szerveket?

* Milyen jótékony hatásokra számíthat, és miként javul majd az életminősége?

A most következő információ teljesen elképesztő, és nem csodálkoznék, ha úgy érezné, hogy imái meghallgatásra találtak - ahogy oly sok ember igaz története is tanúsítja ezen a weblapon.

DrNatura.com a leglátogatottabb honlap a világon, amely a vastagbél megtisztításával és a szervezet méregtelenítésével foglalkozik. Az elmúlt évtized során közel egymillió ember életén javított világszerte. Magyarországon is évek óta nagy sikerrel használják.
Mit kell tudni a szervezet szennyezőanyagairól?

Mindannyian ezerféle mérgező és vegyi anyagnak vagyunk kitéve nap mint nap a munkahelyünkön, az otthonunkban, a belélegzett levegőn, elfogyasztott táplálékon és ivóvízen keresztül, valamint a gyógyszeripari készítmények használata során. Ráadásul sokkal több cukrot és mesterségesen előállított élelmiszert fogyasztunk, mint az emberiség történelmében valaha, és rendszeresen rongáljuk a szervezetünket különféle élénkítő szerekkel és nyugtatókkal.

Ha még sohasem gondolkodott el vagy törődött volna a bennünket körülvevő szennyeződéssel kapcsolatban, akkor itt az ideje, hogy változtasson a szemléletén, és odafigyeljen erre a problémára. A tudósok már évtizedek óta tanulmányozzák a levegőben, a vízben, az élelmiszereinkben és a talajban fellelhető szennyező anyagokat. Az Egyesült Államok ipara például évente több mint 6 billió tonnát állít elő 9000 különféle vegyszerből. Évről évre több millió tonna vegyi anyagot juttatnak a levegőbe és az ivóvizünkbe. A tudósok már elkezdték vizsgálni az emberi szervezet szennyezettségi szintjét, és az eredmények meglehetősen nyugtalanítóak. A kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy a szervezetünk nem képes közömbösíteni mindazokat a méreg- és vegyi anyagokat, melyeket naponta belélegzünk vagy elfogyasztunk. Ezek egyszerűen felgyülemlenek a sejtjeinkben (különösen a zsírsejtekben), a szöveteinkben, a vérünkben, a szerveinkben (mint pl. a vastagbél, a máj és az agy), és elraktározódnak meghatározhatatlan időre, a későbbiekben különféle megbetegedéseket okozva. Nem áll módomban olyan képet mutatni, amelyen az agyban vagy a májban keletkezett szennyezőanyag képződményeket láthatnánk, de meg tudom mutatni, miként néznek ki ezek a vastagbélben.
Mit kell tudni az élősködőkről?

A rengeteg méreganyag és az "élettelen", mesterséges élelmiszer rossz emésztéshez vezet toxikus lerakódásokat képezve a szervezetben, többek között a vastagbélben is. Ezek a mérgező salakanyagok a vastagbélben azután gyakorta - a National Geographic szavaival élve - "szörnyű lények sötét világává alakulnak át, melyek az emberi testben élősködnek: ezek a paraziták".

Discover magazineA Discover magazin ezt írta 2000. augusztusi száma vezércikkében:

"Minden élőlény hordoz legalább egy parazitát magán vagy a belsejében, de sok, az embert is beleértve, ennél sokkal többet ...A tudósok...csak most kezdik felfedezni, hogy micsoda hatalmuk van ezeknek a bujkáló élősködőknek, miközben a kutatásaik megdöbbentő lehetőségre mutatnak rá: lehet, hogy a paraziták uralják a világot! Rendkívül felkavarja az embert az a felfedezés, hogy ezek az apró élőlények, melyeket nagyrészt természetesnek veszünk, ilyen fölényes erőt képviselhetnek... Egymással együttműködő sejtek halmaza vagyunk, amit kémiai jelzések hangolnak össze. Ha egy adott organizmus képes irányítani ezeket a jelzéseket - egy olyan organizmus, mint a parazita - akkor az képes bennünket is irányítani. És ebben rejlik a paraziták sajátos és ijesztő valósága."

A környezeti mérgek, az egészségtelen táplálkozás és a paraziták együttesen súlyos veszélyt jelentenek az emberre nézve. "Valójában a paraziták sokkal több embert öltek meg, mint az összes háború a történelem során" - állítja a National Geographic az egyik díjnyertes dokumentumfilmjében, "A testfalók" c. filmben (The Body Snatchers). Ha nem hiszi el, hogy ebben a modern korban lehetnek még bennünk bélférgek és egyéb élősködők, akkor csak olvassa el azt a több ezer valós élménybeszámolót, amit a DrNatura honlapjain talál. Hamar rá fog döbbenni, hogy ez egy sokkal elterjedtebb probléma, mint ahogy azt valaha is feltételezte volna. (Itt találhat részletes információt és képeket az emberi parazitákról.)
Mikor van szüksége a belső tisztításra?

Ha Ön most először szembesül ezzel a sorsdöntő információval, akkor valószínűleg még sohasem foglalkozott komolyan a következő egyszerű kérdéssel: Belül tiszta Ön? Természetesen Ön tisztán tartja a külsejét: rendszeresen zuhanyozik, fogat és hajat mos, de belülről is tisztán tartja-e magát? Ebben a modern, mérgekkel teli világban egyre nyilvánvalóbb, hogy a vastagbél (a test "szennyvízcsatorna hálózata"), a máj és más egyéb szerveink ugyanúgy rendszeres tisztítást igényelnek, mint ahogy egy autónak is rendszeres ojalcserére van szüksége.

Honnan lehet tudni, mikor van itt az ideje, hogy megszabadítsuk testünket a felgyülemlett méreganyagoktól, parazitáktól és egyéb salakanyagoktól? Ha az alább felsorolt tünetek közül egyet vagy többet már észlel, akkor itt az ideje a méregtelenítésnek:

* Gyakori fáradtság és erőtlenség
* Szélgörcs, gázok és puffadás
* Súlyfelesleg
* Ételallergiák
* Elégtelen emésztés
* Ingerlékenység, hullámzó kedély
* Rossz szájíz és erős szagú széklet
* Élősködők a székletben
* Gyakori megfázás

* Visszatérő fejfájások
* Krónikus székrekedés
* Irritábilis Bélszindróma (IBS)
* Kiálló has ("úszógumi")
* Csillapíthatatlan éhségérzet
* Bőrproblémák, kiütések, stb.
* Fémíz-érzet a szájban
* Aranyér
* Candida-fertőzés

Cimkék

Hogyan méregtelenítsük szakszerűen a szervezetünket?

Most, hogy már tudjuk, miért olyan életbevágóan fontos a szervezet rendszeres megtisztítása és méregtelenítése, azt is tudnunk kell, miként tehetjük ezt megfelelően. Íme egy gyors áttekintés:
1. Először is a vastagbelet kell megtisztítanunk speciális gyógynövényekkel, hogy kipucoljunk mindenféle toxikus lerakódást, salakanyagot és parazitákat

2. A vastagbél megtisztítása közben pótolnunk kell azokat a hasznos bélbaktériumokat, melyek megőrzik a bélflóra egyensúlyát a lerakódott méreganyagokban elszaporodott káros baktériumokkal szemben. Ez a folyamat nagymértékben erősíti az immunrendszerünket

3. Végül, utolsó lépésként méregtelenítő gyógynövények felhasználásával, amino-savakkal, vitaminok és ásványi anyagok segítségével méregtelenítjük a májat, a vért, az agyat, a szöveteket, végső soron az egész szervezetet

Mindezt több különböző eljárás segítségével is elérhetjük, de tapasztalataim szerint a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legbiztonságosabb a DrNatura tisztító és méregtelenítő program használata, amelynek neve: Colonix. Ezt tudományos alapon, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával dolgozták ki az egész szervezet méregtelenítése céljából. A Colonix program a legátfogóbb, dokumentált tapasztalatokkal rendelkező, teljesen természetes méregtelenítő rendszer, amit valaha is megalkottak a világban. Közel 50-féle természetes összetevő található specifikusan meghatározott mennyiségben a Colonixban, melyek egyetlen célt szolgálnak: az emberi test legalaposabb méregtelenítését.