Itt vagyTartalom / Szőnyi Bartalos Mária: MINISZTERELNÖKI NYILVÁNOS KORRUPCIÓ A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSBEN !

Szőnyi Bartalos Mária: MINISZTERELNÖKI NYILVÁNOS KORRUPCIÓ A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSBEN !


Beküldte detto - Ekkor: 2007 November 08

2007.11.07.

Na, még egyszer az országgyűlési képviselők díjazásáról

„Felháborító és elfogadhatatlan, hogy míg az embereket sújtó szociális válság egyre mélyül, Gyurcsány Ferenc háromszorosára akarja növelni a képviselők fizetését és háromszorosára a pártok költségvetési támogatását.” (Részlet, a FIDESZ közleményéből – Megjelent:Nemzeti Hírháló, 2007. november 7.)

Így tesz minden országgyűlési képviselőt korrupttá a miniszterelnök.

A MINISZTERELNÖK AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK LEFIZETÉSÉRE TETT JAVASLATOT A NÉP SANYARGATÁSÁBÓL SZERZETT ÉS A NÉP TUDTA NÉLKÜL FELVETT HITELEKBŐL – NYILVÁNOSAN!

Országgyűlési képviselőkhöz: Önöktől el kell venni minden fillért, mert már most korruptak! Attól már korrupttá váltak, hogy egyáltalán szavazásra engedik bocsátani a képviselők fizetésére és a pártok költségvetési támogatására irányuló javaslatot.

NEM ÉRTIK?!

Akkor érthetően ideírom:

EGYETLEN FILLÉRT NEM ÉRDEMELNEK MEG!

Ne hivatkozzanak az Alkotmányra, mert önökre már semmilyen Alkotmány nem érvényes! Ugyanis önök mindannyian korrupttá váltak! Lefizethetővé! (Nem „megfizethetővé”, mert önöket nincs miért már megfizetni!)

Idézek az egyik olvasóm hozzászólásából, amellyel teljes mértékben egyetértek:

„maximális az egyetértésem soraival. Én megtetézném egy régi hagyománnyal, mégpedig azzal, hogy országgyűlésen résztvenni nem megélhetési státusz volt e honban, hanem nemzetségbeli hovatartozás és pozíció (vagy nemesség, ha úgy tetszik) szent kötelessége volt. A mai világban ezt a megyék választott előljáróinak kellene kötelességszerűen űzni, csupa hazafias öntudatból - ingyen, nem az államtitokra felesküdve, ami attól a pillanattól a nép árulása, hanem a szentkoronára, és a hazára - népre!! Akkor ott az országházban csak azok lennének, akik ezt vállalják."

Miniszterelnök Úr, ha ön úr, és az elithez, az arisztokráciához tartozónak tartja magát, akkor meg ne merészelje tenni, hogy

a minimábérnél egy fillérrel is többet javasol az országgyűlési képviselők fizetésére, de a pártok költségvetésből történő finanszírozását sem javasolnám az ön helyében.

Nem szégyelli magát? Ekkora nyilvános korrupcióra tett javaslatot a világ még nem látott!

Mit képzelnek önök, ott az országgyűlésben? Mindenkinek elment az esze? Úgy gondolják, hagyja ezt a nép? Elzavarják önöket egytől-egyig még a parlament környékéről is!

Megköthetik a munkaszerződésük módosítását a fizetésük módosításával együtt, amit vegyenek úgy, hogy érvénytelen és mindent vissza fognak fizetni.

Tudja, miniszterelnök úr, minden szerződés felbontható, megszeghető, figyelmen kívül hagyható minden következmény nélkül, stb… Én meséljem el ezt önnek?

A következő Miniszterelnöknek előre azt tanácsolom, hogy Magyarország adósságát ne vállalja fel. Közölje a hitelezőkkel, hogy hajtsa be azokon, akik aláírták a hitelfelvételt, mert a magyar nép sem megkérdezve, sem tájékoztatva nem lett a hitelek felvételéről.

OSZLASSA FEL ÖNMAGÁT AZ ORSZÁGGYŰLÉS!

Kérem a Civil jogászokat, hogy a rendszerváltás utáni esztendők országgyűlési képviselőinek aránytalan díjazását vizsgálják felül!

Komárom-Szőny, 2007. november 7.
/F:Fusz/