Itt vagyBlogok / menyhárt lajosné's blog / Adományok

Adományok


Beküldte menyhárt lajosné - Ekkor: 2011 September 14

Régi új hír!

Községünkben lassan tíz éve működik olyan jellegű gyűjtés, amely fogad ruhaneműt, háztartási gépet, bútort, konyhai eszközöket...

Természetesen olyan céllal, hogy a kapott adományokat továbbvigyük azoknak, akiknek éppen az adott dologra van szükségük, használni tudják, örülnek neki.

Ezek a felajánlott használati tárgyak akkor igazán hasznosak, ha épek, tisztességes állapotban vannak, használhatóak. Akkor, hogyan kerülnek mégis ki az adott házakból?Hát úgy, hogy tulajdonosaiknak csere, új beszerzés után már fölöslegessé válnak. Kidobásra nem érettek, szívesen továbbadják segítő célzattal.

Nem csak felajánlani lehet, hanem elmondani, esetleg mire volna szükség és akkor háztól-házig tudjuk szállítani az adott tárgyat. Természetesen a kapott dolgok kiszámíthatatlan jellegűek, ezért nem biztos, hogy az igényeket ki tudják minden esetben elégíteni. Most már az Önkormányzat jóvoltából van hely, ahová ideiglenesen el tudjuk helyezni a kapott dolgokat, köszönjük szépen, valamint a szállítási segítséget is!

tel.: 06-20-9495686

Éljünk bátran ezzel a lehetőséggel!