Itt vagyBlogok / menyhárt lajosné's blog / Tájékoztatás

Tájékoztatás


Beküldte menyhárt lajosné - Ekkor: 2011 September 12

Kedves Olvasó!

A hét végén álltam a templomi könyvespolcok előtt és arra gondoltam, kár, hogy nem ismert jobban mit is lehet itt találni, megvásárolni.
Sok éve folyik könyvterjesztés, melynek célja az, hogy hozzá lehessen jutni helyben néhány alapvető egyházi kiadványhoz. Található a polcon Biblia,imakönyvek gyerekeknek, felnőtteknek, imafüzetek, regények és elbeszéléskötetek, filmek, rózsafüzérek stb.

A könyvek közül most azokra szeretném a figyelmet felhívni, melyeket Bruno Ferrero írt. Cím nélkül, mert minden könyve olvasmányos, lélekemelő és én úgy gondolom korosztálytól független. Ajánlom szíves figyelmükbe!

Gyerekeknek érkeznek a hét folyamán kifestőkönyvek, melyek témája Jézus élete. Minden rajzhoz szöveg is tartozik, ami segít a Biblia világába belépni a kisebbeknek is. Ilyen jellegűek a frissen megjelent DVD sorozat Bibliai történetek című kiadványai, melyek rajzfilmen lemezenként két történetet mutatnak be a kisebbeknek.Érdemes körülnézni!

Szolgáltatásként felajánlom: lehet igényt bejelenteni valamely könyvre, kegytárgyra, gyertyára....Rövid időn belül meghozzuk, ha kapható!
Ilyen módon érkezik a héten a régen nem kapható Szentségimádás című könyv, valamint Az élet játéka két kötetben és már megtalálható a polcon több rendelésre érkezett imafüzet, valamint a Családok imakönyve!
Ez az árusítás nem kereskedelmi, hanem terjesztői célzatú, tehát az árak bolti árak, pontosan annyiba kerülnek, mint a könyvesboltokban.
Rendelést jelezni lehet a következő módokon: tel/ 06 20 9495686
fuzesi.zsuzsanna@freemeil.hu, valamint szóban, egy cetlin a templomban, amit be lehet dobni a kasszába is!