Itt vagyTartalom / Regisztráció a Dányi Krónikán

Regisztráció a Dányi Krónikán


Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 September 26

A közelmúltban több visszajelzést is kaptam, hogy nehézkes a regisztráció a weboldalon. Ezen megpróbálunk a közeljövőben változtatni, de most leírom lépésről lépésre az eljárást:

- A főoldalon rákattintunk a felhasználó létrehozására.
Kitöltjük a telefonszámot, a nevet, a felhasználó nevet és az e-mail címet (a telefonszám és az e-mail cím valós kell, hogy legyen, mert ha gond van, ezen a telefonszámon tudom értesíteni a felhasználót, az e-mail címre pedig elküldjük az aktiváló jelszót).
- Rákattintunk a felhasználó létrehozása gombra

A folyamat innentől kezdve a következő:
- Általában naponta kétszer nézek rá, hogy jelentkezett-e új felhasználó, és aktiválom (tehát nem egy automata válaszol, nem azonnal kerül a regisztrációra sor!!!).
- Ha aktiváltam, akkor a felhasználó kap egy e-mailt az általa megadott e-mail címre, ami tartalmazza a jelszót, amivel be tud lépni az oldalra (ezt a jelszót érdemes első belépéskor megváltoztatni – menete: saját adatok fül – új jelszó beírása – majd beküldés)

Én jelszót megadni senkinek nem tudok (volt már, hogy elfelejtették), csak új jelszót tudok adni a felhasználónak (vagyis én sem tudom a felhasználó jelszavát, csakis megmódosítani tudom, ha kérik).

Ezek után, ha valakinek gondja van a regisztrációval hívjon fel a 06-20-9713124 -es telefonszámon, vagy írjon levelet a d.szabo.janos@gmail.com e-mail címre.

U.i.: Ha valaki szeretné, hogy híre, blogja a főoldalra kerüljön, kiemelve, kérem értesítsen az előző elérhetőségeken.

Cimkék