Itt vagyTartalom / Dányi íjászok

Dányi íjászok


Beküldte buborék - Ekkor: 2009 August 02

A dányi csapat Nagyrédén(-Timi)A dányi csapat Nagyrédén(-Timi)A dányi íjászok sikeresen szerepeltek a nyár folyamán , a keresztúri és nagyrédei íjászversenyeken.

Júniusban a Turul Szittya Íjászok meghívásának eleget téve versenyükön vettünk részt Ecser és Rákoskeresztúr közt elterülő sík , mezei pályájukon. A kissé szeles időjárás ellenére is csapattársunk Horváth Zoltán a férfi kategóriában első helyezést ért el,a második Zlatnik József szittya íjász lett. Utólag is gratulálunk nekik!
A réten felállított sátrak alatt a verseny végén egy igen ízletes babgulyást fogyaszthattunk el. Akinek maradt energiája , felkereshette a közelben elterülő természetvédelmi területet, a Merzse mocsarat (Ecseri láp). Reméljük, legközelebbi versenyeiken is helyt állunk!
Júliusban a Nagyrédén megrendezett V.Szent Imre Íjászkupán is részt vettek dányi íjászaink. Az egykori szemétlerakó területét hajdan a nagyrédei önkormányzat földdel feltöltötte, majd a helyi íjászok rendelkezésére bocsájtotta. A hagyományőrző és természetvédő íjászok a rehabilitált területen egy igen jó és szép pályát hoztak létre. Nyoma sincs az egykori szemét lerakónak! ( bővebben: www.nkhe.shp.hu )
A dányi versenyzők a péceli "Nap párducai" versenyzőivel alkottak egy csapatot. A sok érdekes és változatos cél elnyerte minden versenyző tetszését. A homokfalak egy kissé emlékeztettek a dányi Gyurgyalagosra. A hajdan mindent elborító szemétnek mára nyoma sincs.
Női kategóriában a 19 indulóból Horváth Zoltánné, Timi a harmadik helyezést érte el. Eredményéhez és nyereményeihez szívből gratulálunk.
Legközelebbi versenyekre, a keresztúrira és a nógrádsápira már készülünk, de legjobban a SZEPTEMBERBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ DÁNYI VERSENYTŐL izgulunk! A szeptemberben megrendezésre kerülő versenyről bővebben: hamarosan.

Lejegyezte: Buborék

Íjászaink a szittya versenyenÍjászaink a szittya versenyen
Nagyrédei versenyzőkNagyrédei versenyzőkNagyrédei szarvasNagyrédei szarvasNagyréde, TibiNagyréde, TibiSzittya sátorSzittya sátorFől a szittya babgulyásFől a szittya babgulyásSzittya célokSzittya célokSzittya rét céljaiSzittya rét céljaiNagyréde1,IstvánNagyréde1,IstvánNagyréde: dobogósunk , TimiNagyréde: dobogósunk , TimiNagyréde, ZoliNagyréde, ZoliNagyréde, SanyiNagyréde, SanyiTimi díjai NagyrédénTimi díjai NagyrédénA tájvédelmi Merzse mocsár táblájaA tájvédelmi Merzse mocsár táblája

Cimkék