Itt vagyTartalom / Programajánló: Márton napi mulatság

Programajánló: Márton napi mulatság


Beküldte buborék - Ekkor: 2022 October 26

MeghívóMeghívó

2022. november 12-én (szombaton) tartjuk az idei Márton napot a Gombai Rendezvényházban, ahol szokás szerint újbormustra és libavacsora lesz. A Márton napi szokásoknak megfelelően a vacsora sült libacomb lesz, melyhez idei újborokat fogyasztunk. Szeretettel kérünk és köszönettel fogadunk süteményeket a rendezvényre! A gombai szőlős/borosgazdák már 14 órától kóstolják és értékelik egymás felajánlott 2022-es újborait. Vendégfogadás 18 órától, 18.30-kor megnyitó, rövid étékelés majd vacsora, 20 órától mulatás. Az est folyamán ismét velünk mulat az Agyagbanda Zenekar!
Folytatás alább:

A vacsorához mi is hozhatunk újbort (akár más gombai vagy környékbeli borkészítő ismerősünk újborát is), hogy minél többfélét kóstolhassunk, hasonlíthassunk össze. Jegyvásárlás a CivilHázban (Gomba, Kossuthtér 4.) lehetséges hétfő-szerda-csütörtök 10-16 között 5.500 Ft/fő áron, illetve telefonon is igényelhető Faragó-Orosz Orsolyánál a
06-30/337-8310 telefonszámom. A vacsoraadagok száma korlátozott, a helyek a jegyvásárlás sorrendjében kerülnek feltöltésre, így aki nem szeretne lemaradni, mielőbb jelentkezzen!