Itt vagyTartalom / Programajánló: Ürgés fesztivál Tápiószecsőn

Programajánló: Ürgés fesztivál Tápiószecsőn


Beküldte buborék - Ekkor: 2022 July 31

Meghívó1Meghívó1
Meghívó2Meghívó2meghívó3meghívó3




Szecsői Ürgés Fesztivál, a helyi értékek fesztiválja 2022. augusztus 5-6-án. Pénteken 20:00 órától ingyenes kertmozi: Pipiána Hoppsz és Top Gun: Maverick.
Szombaton délelőtt főzőverseny, sportversenyek, délután családi programok, koncertek várják az érdeklődőket. Fellép a New Level Empire, utána utcabál.

Az ingyenes látogatható rendezvény a Kós Károly Művelődési Központ és Könyvtár gondozásában kerül lebonyolításra minden évben. A település fergeteges hangulattal, gyermekeknek szóló foglalkozásokkal, büfével és más finomságokkal készül. A kenyérsütéstől az ürge olimpián át a különböző bemutatókig, sokféle látványos és érdekes programon vehetnek részt az érdeklődők.

A nagyszerű feszt helyszíne a tápiószecsői Szabadság tér. Amíg a délelőtti programokon az ügyességé a főszerep, a délutáni-esti részben leginkább a zene, a mulatozás kerül előtérbe. Az összejövetelt jó hangulatú utcabál zárja. A településre látogatók felkereshetik még a szecsői ürgés tanösvényt is, melyen a környék csodálatos természeti örökségébe nyerhetnek bepillantást.

Forrás:
www.fesztival.hu

Cimkék