Itt vagyTartalom / Meghívó magyar nóta estre

Meghívó magyar nóta estre


Beküldte buborék - Ekkor: 2021 September 03

MeghívóMeghívó

A Gombai Dalárda Egyesület hagyományos magyar nóta estje 2021. szeptember 11-én, 18 órai kezdéssel a gombai Rendezvényházban. (Gomba, Kossuth tér 21., a Községháza mellett).

A rendezvény helyszíne, a település központja az M4-es út gombai lehajtójától 4 km-re található, tömegközlekedéssel Monorról Gombára a Volánbusz menetrend szerinti járataival lehet eljutni, a református templomnál kell leszállni.

Műsorunkban ezúttal is kiváló magyar nóta énekesek lépnek fel:

• Szabó Sándor Dankó Pista életműdíjas magyar nóta énekes
• Pándy Piroska Príma-, Madách- és Liszt díjas, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett énekes
• Szegedi Csaba Arany Cinege díjas, aranykoszorús nótaénekes
• Nagy Anikó operett és magyar nóta énekes, a 2009-es „Csendül a nóta” egyik győztese
• Csuti Csaba magyar nóta, operett és táncdal énekes, a 2014-es „Nótasztár” egyik győztese

A zenei kíséretet ezúttal is Sárközi Béla és kiváló cigányzenekara szolgáltatja, akik gombai szokás szerint nemcsak a színpadon, de műsor után, az asztalok között is biztosítják vendégeinknek a jó hangulatot, a műsorvezetőnk pedig Varga Dezső, akit a korábbi rendezvényekről vendégeink már ismernek, így biztosan nem leszünk híján jókedvnek a műsorszámok között sem.

A programunkon rövidítettünk, így a műsort követően több idő jut a közös éneklésre is. Az első műsorrész 20 óráig tart, majd vacsorázunk, ezt követi az egyórás ráadás, végül a közönség tagjai együtt nótázhatnak, mulathatnak cigányzene mellett. Rendezvénytermünk klimatizált, így nyári hőségben is kellemes környezetet tudunk biztosítani, a hangosítást szaktechnikus végzi, hogy vendégeink megfelelő minőségben élvezhessék az előadásokat.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy Nótaestjeinken Büfé üzemel, (ellentétben a nótatalálkozókkal, amit „batyus bál” jelleggel szoktuk megrendezni), így a műsor előtt-után, illetve a szünetben ott tudnak üdítőt, italt, kávét, stb. vásárolni.

Nótaestünkre jegyeket elővételben Szegedi Csabánál (a 29/433-321 vagy a 20/852-3202 telefonszámokon) lehet igényelni, akár létszámhoz igazodó asztalfoglalással. A belépőjegy 5.000 Ft-ba kerül, amely a vacsorát is magában foglalja: Sertés falatok „Vadász” módra és Szezámmagos csirkemell szivárványos rizzsel.
Tekintve, hogy rendezvényeink évek óta teltházasak, és létszámkorlát is érvényben lehet, kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat, hogy biztosan helyet tudjunk biztosítani! Az asztalokat a jelentkezések sorrendjében foglaljuk le, a később megváltott jegyek alapértelmezés szerint a színpadtól távolabbi helyekre szólnak.
Jöjjenek el, hívják el nótás kedvű barátaikat, ismerőseiket és töltsék velünk ezt a kellemes estét nótaszó és cigányzene mellett!

Cimkék