Itt vagyTartalom / „Tisztítsuk meg az Országot!” - pályázat II. képekkel

„Tisztítsuk meg az Országot!” - pályázat II. képekkel


Beküldte jadzi - Ekkor: 2021 May 27

Tisztelt Dányi Lakosok!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott és az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság közreműködésével megvalósuló illegális hulladéklerakók felszámolásáról és ingatlanvédelmi rendszerek kialakításáról szóló projektünk lényegi része megkezdődött az elmúlt hét második felében.
A nagyfelbontású HD forgó kamerák elhelyezésre kerültek azokon a területeken, ahol az utóbbi időben az illegális hulladékot szállító járművek közlekedése rendszeres volt.
A külterületekre és a nem lakott területekre kihelyezni tervezett 14 db vadkamera is megérkezett Önkormányzatunkhoz.

Ezek felszerelése május utolsó hetében valósul meg. Ezekkel az eszközökkel figyelni, védeni tudjuk azokat a területeket, ahol február végéig már közel 200 m3 illegális hulladék került elszállításra és ártalmatlanításra egy másik pályázatunknak köszönhetően, ugyancsak a „Tisztítsuk meg az Országot” projekt keretében. Részben szintén ezekkel a vadkamerákkal fogjuk védeni a héten megtisztításra váró területeket, úgymint a Thököly utca szennyvíztisztító felé vezető részét, a Gazdák útját, a „Közlegelő” utcát és az „öreg szőlők” résznél található 1401/90 hrsz.-ú önkormányzati földutat is.

Dány, 2021. 05. 25.

Gódor Lajosné
Dány Község Polgármestere

Forrás (Katt a linkre!): DÁNY.HU

/Katt a nagyobb képért!//Katt a nagyobb képért!/
/Katt a nagyobb képért!//Katt a nagyobb képért!//Katt a nagyobb képért!//Katt a nagyobb képért!/

Cimkék