Itt vagyTartalom / Műfüves pálya, mint lehetőség!

Műfüves pálya, mint lehetőség!


Beküldte sanyesz - Ekkor: 2008 May 11

OLLÉ-pályaavatás Csömörön

Május 8-án, csütörtökön újabb település gazdagszik OLLÉ-pályával: ezúttal Csömörön, a Major utcában avatnak egy, az OLLÉ Programiroda által készített műfüves játékteret. Az átadás után megmérkőzik egymással a Rubeola és az OLLÉ-csapat, amelyben pályára lép többek között Kisteleki István, Erwin Koeman és Várhidi Péter is.

A 10 órakor kezdődő rendezvényen Kisteleki István, az MLSZ elnöke, Bajnai Gordon, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium irányítója, Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára, Bátovszki György, Csömör polgármestere és Mucha József, a rendezvény védnöke - a Pest megyei II. osztály, VÉSNÖK Kft.-csoportjában szereplő Kerepes felnőtt csapatának edzője - mond köszöntőt. A szalagátvágás után az ünnepélyes kezdőrúgást Erwin Koeman szövetségi kapitány végzi el, majd gyermekcsapatok mérkőzései következnek. Öt perccel 11 előtt a magyar futsal bajnok, kupa-, és szuperkupa győztes Rubeola FC mérkőzik meg az OLLÉ-csapattal, amelyben Bajnai Gordon, Elbert Gábor, Kisteleki István, Erwin Koeman, Várhidi Péter, Scheer Sándor, Szabó László, Jakab Zoltán, Szekeres Tamás, dr. Petrik Ferenc, Kátai Tamás, Balogh Tamás és Boér Gábor is szerepel. Az együttest Mészöly Kálmán dirigálja majd.

Dány községnek is van ilyen lehetősége a műfüves pálya elkészítésére, a Leader-program keretén belül. Szorítunk Sződi Mária képviselő asszonynak,- aki ennek programnak a megbízottja-sikerrel járjon a küldetése, és többek között egy ilyen pályával is gazdagodjon Dány személyes közbenjárása következtében.

Cimkék