Itt vagyTartalom / Népfőiskolai előadás december 10-én

Népfőiskolai előadás december 10-én


Beküldte Gódor András - Ekkor: 2016 November 23

Most már a dátum, a nap és az óra tudott.
Rangos vendégünk lesz december 10-én délután négy órakor kezdődő előadáson. A helyszínt, a részletes programmal együtt rövidesen közöljük.

Gondoljunk csak vissza egy kicsit és idézzünk fel néhány előadót, aki közénk jött, a dányi népfőiskolára. Ez a népfőiskola nem formális képzés, nem ad oklevelet, papírt stb annak aki eljön közénk.
Ad viszont tudást. Ismeretet. Olyant, amit egyébként csak hosszadalmas keresgélés után szerezhetnénk meg. /Ha egyáltalán megtalálnánk/
Olyan ismereteket nyújt ami nem csak érdekes és élményt nyújt /főleg a személyiség ha olyan/ hanem tisztázza bennünk mindazon élményt amelyet a kezünk ügyében lévő kommunikációs eszközök a maguk módjan sokszor szubjektív elénk tárnak.

Azt mondta egy neves ember "az tudomány gyükere keserű, de gyümölcse édes". Ez azt jelenti lefordítva, hogy az ismeretek megszerzése gyötrelmes, nehéz, sok időt igényel és lemondást, de ha megszerezzük a tudást akkor az nagyon édes élmény.

Nos ezért is van a népfőiskola. Tudást, ismeretet szerzni.

Várunk tehát minden érdeklődőt egy nagyon izgalmas téma kifejtésének meghallgatására. Garantálható, hogy más emberként látjuk a világot az előadás után mint annak előtte.

Cimkék