Itt vagyTartalom / Heti események.

Heti események.


Beküldte ufo - Ekkor: 2008 March 19

Könnyű sérülésekkel járó közlekedési baleset történt 2008.03.10-én 18.00 órakor Gödöllő, Szabadság úton. Egy budapesti férfi által vezetett VW. Transporter teherautó Budapest irányába közlekedett a külső forgalmi sávban. Autójával fellökte a kijelölt gyalogátkelő helyen kerékpárral közlekedő gödöllői kislányt, aki a baleset során könnyű, hámsérüléseket szenvedett.

 2008.03.10-én 22.00 óra körüli időben érkezett egy bejelentést Kistarcsáról, ahol egy sörözőben egy ittas férfi betörte a söröző ablakát és egy pisztollyal fenyegetőzik. A gyors rendőri intézkedés eredményeként a HÉV megállóban igazoltatták a személyleírás alapján a budapesti férfit, aki erősen ittas állapotban volt. Elmondta, hogy korábban többször vesztett a sörözőben elhelyezett játékautomatán, ezért vesztette el a kontroll cselekedetei felett. A ruházat átvizsgálás során előkerült egy Flóbert forgótáras maroklőfegyver és öt darab lőszer. A férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás.

2008.03.07-én az éjszakai órákban tulajdonítottak el ismeretlen elkövetőke egy Suzuki típusú motorkerékpárt Isaszegről. 2008.03.11-én Isaszegen egy állampolgár találta meg a korábban ellopott motorkerékpárt. Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy két isaszegi fiatal fiú tulajdonította el a motort, leszerelték a hatósági jelzést, valamint a kormányzárat is megrongálták, mellyel összesen 300 ezer forint kárt okoztak a tulajdonosnak, aki a sérült motort a helyszínen átvette.

Ittas kerékpáros Veresegyházon. 2008.03.11-én este bejelentést érkezett a Veresegyházi Rendőrőrsre, hogy az egyik utcában egy ittas férfi kerékpárjával neki ment egy parkoló járműnek és annak tükrét letörte. Az ittasan kerékpározó helyi férfit előállították és vérvételre szállították.

Anyagi káros közlekedési baleset történt Erdőkertesen. 2008.03.11-én este egy erdőkertesi férfi az általa vezetett Skoda Fabia típusú személygépkocsival Erdőkertes lakott területén belül közlekedett, amikor egy a kereszteződéshez ért a kihelyezett Állj!Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget Vácegres irányából közlekedő sülysápi férfi által vezetett Opel Corsa típusú személygépkocsinak, melynek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős: egy millió forint.

Sajnos több súlyos sérüléses közlekedési baleset történt a napokban. Egy helyi férfi Skoda típusú személygépkocsijával közlekedett Kistarcsa lakott területén belül, amikor balra szeretett volna bekanyarodni egy parkolóba. Nem adott elsőbbséget a szemből, Csömör irányából érkező kerepesi férfi által vezetett elektromos kerékpárnak. Az ütközés során a kerékpáros 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

2008.03.12-én este Isaszegen egy Suzuki Wagon R típusú személygépkocsi közlekedett, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban a sebesség helytelen megválasztása miatt áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy aszódi férfi által vezetett Opel Corsa típusú személygépkocsival. A vétlen autó vezetője előre láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett.

Valkón egy gyalogost gázolt el egy ismeretlen személyautó, aki a balesetet követően elhagyta a helyszínt.

2008.03.15-én a reggeli órákban Tura és Hatvan közötti külterületen egy turai férfi által vezetett személygépkocsi a vasúti átjáró előtt lesodródott az útról a menetirány szerinti jobb oldalon lévő forgalomirányító fénysorompó és félsorompónak ütközött. Az ütközés következtében az autó az oldalára fordult, a jármű vezetője és egyik utasa súlyosan megsérült.

Cimkék