Itt vagyTartalom / a helyi népfőiskola áprilisi rendezvénye

a helyi népfőiskola áprilisi rendezvénye


Beküldte Gódor András - Ekkor: 2016 April 20

Április utolsó szombatján,azaz 30-án, délután 6 órai kezdettel az ifjúsági házban a biogazdálkodásról mondja el tapasztalatait Molnárné Tóth Mária galgahévízi őstermelő. Érdemes meghallgatni őt, tanulságos amit mondani fog. Egyrészt szakmai ismerete és gyakorlata miatt, másrészt az egyéni indítékok miatt, amire sokszor saját sorsunkra ismerhetünk.

Azokat hívjuk tehát, akik érdeklődnek a biotermesztés iránt, akik kiskertjükben már biotermelést folytatnak, azok is jöhetnek akiknek ez még csak elképzelés de nem kizárt, hogy a gazdálkodásnak ezt az útját választják.
Eligazítást kaphatunk és tanácsot is kérhetünk.
Az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők is jöjjenek, azok is akiket zavar, hogy olyan sok belterületi kert gazdátlan és azok is érdeklődéssel hallgathatják az előadást akik tanácstalanok és szeretenének valami új tevékenységbe kezdeni.

Szombaton, április 30-án a Szent Imre ifjúsági házban délután 6 órakor a biogazdálkodásról kertészkedésről, a megtermelt értékek hasznosításáról egyéb hasznos dolgokról, Tóth Mária egyéni gazdálkodótól, biotermesztőtől, akiről kiderül, ős is közülünk való. Az olyanok közül, akiket nem kímél a sors de maga erejéből és tehetségéből férjével együtt szépen viruló biogazdálkodást folytat, itt a szomszédban, Galgahévízen.

Mindenkit szeretttel várunk!