Itt vagyTartalom / Farsangi bál 2016 - képekkel

Farsangi bál 2016 - képekkel

  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=11734 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.
  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=3112 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.

Beküldte polgarmester asszony - Ekkor: 2016 February 17

2016. január 30-án immár harmadik alkalommal rendezte meg Dány Község Önkormányzata és a Dányi Római Katolikus Egyházközség a farsangi rendezvényét a Dányi Gyöngyvirág Vendéglőben.
A farsangi rendezvényt a polgármesterasszony és Kovács András plébános úr nyitotta meg. A bál nyitóműsora Gyetván Réka és Veréb Anna előadása volt. A főműsor sikeréről két hölgy Dóri és Zsuzsa gondoskodott, fergeteges hangulatot teremtve a résztvevőknek.

A finom vacsora után kezdődött a farsangi vigalom. A talp alá valót idén is Bugyi Laci biztosította, nagyon köszönjük neki.
Tombola sorsolásra is sor került, köszönve a kedves adakozó Dányiaknak, akik felajánlották a tombolatárgyakat. Köszönjük minden résztvevőnek a jó szándékot, a finom süteményeket, a fergeteges jókedvet. Reméljük, hogy a következő farsangon is találkozunk legalább ilyen sokan, vagy még többen.
A jókedvről, a hangulatról beszéljenek a rendezvényen készült képek.

Cimkék