Itt vagyTartalom / Évközi 5. Vasárnap hirdetés

Évközi 5. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2016 February 06

Szentmisék:

Február 7. Vasárnap

7.00 Fekete János, szülők, valamint a Dóczi, Baglyas és Oláh család lelki üdvösségéért.
11.00 Hangodi Istvánné sz. Lázár Margit 1 évf. férje Hangodi István, vejük Kálmán. Szülők Hangodi István, neje Oláh Rozália, Lázár János, neje Kurunczi Erzsébet, összes hozzátartozókért.
18:00 Dóczi Lajos, felesége Lázár Anna, szülők és testvérek, Gönczöl András, unokája: Janika

Február 9. Kedd

18:00

Február 10. Hamvazószerda

18:00

Február 11. Csütörtök

18:00

Február 12. Péntek

18:00

Február 14. Vasárnap

7.00 Kurunczi András, felesége Sződi Ágnes, testvérek, szülők, hozzátartozók.
11.00 Lázár Istvánné sz.: Vér Mária 1. évf., férje, szülei, testvérei, vejei, sógornője, férje szülei, összes élő és elhunyt hozzátartozók.
18.00 Szekeres József, szülei, Szekeres és Soós család, élő és elhunyt tagjaiért.

Hirdetés:
1. Készültünk a gyerekeknek is egy kis feladattal. Minden Vasárnap elvihető a sekrestyéből egy kis feladat a napi olvasmányokkal kapcsolatban, amit jövő Vasárnapra lehet behozni, aki a hónapban mindet visszahozza, kis jutalomban részesül.
2. Megjelent a Hitünk és Életünk újság következő száma, hátúról elvihető.
3. Mai nap elindítjuk az Irgalmas Jézus két képét községünkben. A hirdetőtáblán olvasható a beosztás. A kép mellé lesz egy imádság is, melyet kérjük, minden nap imádkozzanak el Egyházközségünkért és családjainkért.
4. Csiby Mihály művész Úr temetése Február 10.-én 14:00 órától lesz. Az Önkormányzat indít buszt a temetésre. A busz délben fog indulni és minden megállóban fel lehet rá szállni. A Művelődési Házban még lehet jelentkezni.
5. Hamvazószerdán megkezdődik a Nagyböjti időszak. Ne feledkezzünk el a böjti fegyelemről. Hamvazószerdán szigorú böjti nap van, nem lehet húst enni, háromszor lehet étkezni és egyszer jóllakni. A nagyböjti péntekeken hústilalmi nap van. Érdemes minden napra valamilyen lemondást vállalni.
6. Csütörtökön lesz a Boldogságos Szűz Mária Lourdes-i megjelenésének emléknapja és a betegek világnapja. Ehhez kapcsolódóan az esti szentmisében lehetőség lesz a Betegek kenetének felvételére. A szentmise után egy kis agapéval várjuk a testvéreket a Plébánián, hogy így is együtt legyünk. Aki tud egy kis süteményt hozzon a szeretetvendégségre.
7. Csütörtökön kezdjük a Lourdes-i kilencedet is, délután 14:00 órától a Plébánián.
8. Pénteken a Keresztút 17:00 órakor fog kezdődni itt a templomban.
9. Vasárnap a szentmisék után lehetőség lesz majd még a hamvazkodásra, aki Szerdai napon nem tudott eljönni.
10. Hamarosan itt a tél vége és sajnos egyre több családnak fogy el a tüzelője. A Karitász csoport nekik szeretne segíteni. Kérem, aki ehhez szeretne hozzájárulni a Szent Antal perselybe dobja adományát.