Itt vagyTartalom / Advent 4. Vasárnap hirdetés

Advent 4. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2015 December 19

Szentmisék:

December 20. Vasárnap

7.00 Szabó Jánosné sz: Sződi Anna, Sződi Sándor, felesége Lázár Margit, Szabó Lajos és Lázár Borbála, Szabó Lalika és összes hozzátartozóikért
11.00 Élő és elhunyt családtagokért.
18:00 Dóczi Sándorné, sz: Dóczi Ilona 1. évf. férje Dóczi Sándor, veje: Purzsa Mihály, nagyszülők, testvérek, összes élő és elhunyt hozzátartozók.

December 22. Kedd

06:00 Gódor József, felesége, Sződi Teréz, gyermekeik Gódor József, Menyhárt Anna, Soós Margit, Gódor Lajos, Kovács Mária, fiuk Lajos, Menyhárt és Soós nagyszülőkért.

December 24. Csütörtök

24:00

December 25. Karácsony

07:00 Szekeres, Szabó, Simon, Bényi család élő és elhunyt tagjaiért.
11:00 Egyházközség Élő és Elhunyt tagjaiért

December 26. Karácsony 2. napja

07:00 Lázár és Dóczi család élő és elhunyt tagjai
11:00 Sződi Péter, szülei Sződi Péter, felesége Kurunczi Julianna, Sződi Lajos, felesége Borbála és nagyszülők

December 27. Szent Család Vasárnap

7.00 Hálából egy házasságért.
11.00 Szekeres András, neje Dóczi Ilona, szüleik, testvéreik, élő és elhunyt hozzátartozókért. 18:00

Hirdetés:
1. Hálásan köszönjük mindenki segítségét, aki a tegnapi nap itt volt és a fenyőfákat felállította és utána segített a takarításban. Köszönjük a felajánlott fákat is. Isten fizesse meg.
2. A betegeket, akik feliratkoztak December 21.-23. közt fogom meglátogatni. A hirdetőtáblán elolvasható, hogy melyik nap melyik utcába megyek.
3. A hirdetőtáblán már olvasható a Karácsonyi miserend egészen Január 1.-ig, hogy tudjunk tervezni.
4. Kedden este hat órától gyónási lehetőség lesz itt a templomban. Karácsony napjain nem lesz lehetőség a szentgyónás elvégzésére.
5. A héten Kedden lesz irodai ügyelet.
6. 38 családnak tudtunk tartósélelmiszer adománnyal segíteni, hogy szebb legyen a Karácsonyuk. Hálásan köszönjük a testvérek segítségét.
7. A gyermekek az idei évben is készülnek pásztorjátékkal. Kétszer fogják előadni, December 25.- én fél 11-től és December 27.- én Vasárnap délután 3 órától. Ugyanezen a napon a pásztorjáték után lesz a gyermekek megáldása itt a templomban.
8. Orgonánk felújításának első szakasza lezáródott. Elkészült a felújított játszóasztal és az orgona digitális része. Hálásan köszönjük mindenki támogatását. Szentmise után, aki szeretne, felmehet a kórusra megnézni az elkészült részt. A munkálatok tavasszal folytatódnak.