Itt vagyTartalom / Advent 2. Vasárnap hirdetés

Advent 2. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2015 December 05

Szentmisék:

December 6. Vasárnap

07:00 Flórián és Márta, János és Borbála szülőkért, nagyszülőkért és élő hozzátartozókért.
11:00 Kelemák Lajos, Kelemák és Varró élő és elhunyt tagjaiért.
18:00 Dóczi Sándorné, sz. Sződi Ágnes, férje Dóczi Sándor, szülők, nagyszülők, testvérek, összes hozzátartozók. Gódor Sándor, felesége Dóczi Mária, Gódor Teréz, vejük Péter, összes hozzátartozók.

December 8. Kedd, Szeplőtelen fogantatás ünnepe

06:00 Szabó Pál, felesége Sződi Ágnes, vejük Péter. Szabó István, felesége Szekeres Margit, fiúk István. Testvérek és nagyszülők.

December 10. Csütörtök

06:00

December 11. Péntek

06:00

December 12. Szombat

06:00 Menyhárt Sándor, neje Sződi Mária, fiuk János, Kurunczi Sándor, neje Dóczi Ilona, nagyszülők és hozzátartozókért.

December 13. Vasárnap

7.00 Dóczi János, szülei, testvérei és összes hozzátartozók, Kiss András felesége Sződi Mária, szüleik, testvéreik, összes hozzátartozókért, és egy édesanyáért.
11.00 Nagy Kálmán 1. évf. Szülei Nagy János, neje Bede Ilona, apósa Hangodi István, neje Lázár Margit, szülők és nagyszülők.
18:00 Oláh Sándor, neje Samu Julianna, Vejük Dóczi Imre, unokájuk Ujjné Oláh Ildikó

Hirdetés:
1. Csütörtökön este 18:00- kor lesz a Bibliaóra.
2. Karitász csoportunk első komolyabb akciója, hogy szeretnénk Karácsonyra a szegényebb családokat tartós élelmiszerrel támogatni. Kérjük, aki valamilyen tartós élelmiszerrel tud segíteni December 13.-ig hozza el ide a templomba és tegye le a Szent Sír oltárnál. Előre is köszönjük a felajánlásokat.
3. Nagyon jól sikerült a gyermek lelki nap. Közel 30- an voltunk és úgy gondolom kellően felkészültünk Jézus születésére.
4. A fenyőfaállítás December 19.-én Szombaton lesz. A férfiakat reggel kilenc órára kérjük, hogy jöjjenek kivágni a fákat. Az asszonyokat pedig tíz órától várjuk, hogy templomunkat Karácsonyra kitakarítsuk.
5. Szombaton este fél héttől lesz ifjúsági hittan a Plébánián.
6. Megjelent a Dányi Krónika November Decemberi összevont száma és új könyvek is kerültek ki a könyvespolcra melyeket szeretettel ajánlunk akár Karácsonyi ajándékként is. A sekrestyében lehet feliratkozni aki szeretne belőlük.