Itt vagyTartalom / Néfőiskolai hírek + Színház II.

Néfőiskolai hírek + Színház II.


Beküldte Gódor András - Ekkor: 2015 November 25

Kedves Barátaink!

Szombati, Lencsés dr-al való találkozásunkon, előadónk az előadáson kívül más érdeklődésre is számot tartó ötlettel talán még elő is hozakodik. Azért mondom feltételesen mert tudom, hogy mint "világjárta" ember nagyon gazdag tapasztalattal és tudással bír, mert a szándékát ma még nem de érdekességeinek egy részét ismerem. Ez azt jelenti, hogy tudom, van ilyen.
Majd meglátjuk!
Az ifjúsági ház helyett az iskolában leszünk a technikai feltételek miatt de most ez azért is jó mert szombaton délután az ifjúsági házba hívja Pici atya a "népeket" adventi koszorú készítése céljából, amit papi áldástól felékesítve vihet haza mindenki. Milyen jó program szombat délutánra! Adventi koszorú készítése közösen majd utána népfőiskola!

A színházba igyekvőknek mondom, hogy kedden /elsején/ öt órakor indulunk a zarándokkapu előtti térről./Buszmegálló/ A színházjegyeket szombaton a népfőiskolai összejövetel alkalmával osztjuk szét, az előző információval ellentétben.
A színházjegy ára 1560 forint /lehet, hogy előtte 1650-et írtam, ami helytelen/ és ehhez jön az autóbusz költsége. Ez úgy alakul -mivel 36-an vagyunk /ha jól tudom/- hogy aki Dányból megy az 1240 forintot, aki Isaszegről, Pécelről az 600 forintot, aki Pestről, az 0 forint utiköltséget fizet.
A szombati /keddi/ találkozásig baráti üdvözlettel.

Cimkék