Itt vagyTartalom / Évközi 25. Vasárnap Hirdetés

Évközi 25. Vasárnap Hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2015 September 19

Szentmisék Rendje:

Szeptember 20.Vasárnap; Évk. 25. Vas.

7.00 Ivicsics János felesége Sebestyén Ilona, szülők, hozzátartozók.
11.00 Lázár Lajos, szülei, Lázár János, Dóczi Julianna és gyermekeik. Dóczi Flórián, neje Csepeli Julianna, Vér István, felesége Dóczi Magdolna, Szabó István, élő és elhunyt hozzátartozókért.
18.00 Szekeres, Bíró és a Sós család minden élő és elhunyt tagajaiért.

Szeptember 22.Kedd

18:00 Csepeli Sándor, neje Molnár Julianna, Varga Kálmánné sz. Nagy Éva, Csepeli, Oláh és Molnár család elhunyt tagjai.

Szeptember 24.Csütörtök; Szent Gellért

16.30 Simon Lajos, Szénási István és neje Szabó Erzsébet, Szabó Sándorné sz. Sződi Julianna.

Szeptember 25.Péntek

18:00

Szeptember 27.Vasárnap; Szentírás Vas.

7.00 Lázár Sándor, szülei: Lázár Sándor, Sasiniczi Anna, nagyszülők, hozzátartozók. Ivicsics András, neje Gódor Ilona, szüleik, testvéreik, összes hozzá tartozók lelki üdvösségükért.
11.00 Szekeres Imréné sz. Kovács Mária, férje Szekeres Imre, leányuk Sződi Sándorné sz. Szekeres Mária, vejük Sebestyén István és összes hozzátartozókért.
18.00 Szabó Sándor, felesége Szabó Erzsébet, gyermekeik Mária, Sándor, András, szülők, testvérek, hozzátartozók.

Hirdetés:
1. Csütörtökön Zsinati ülés lesz Aszódon. Ezért a szentmise 16:30 perckor kezdődik és utána nem lesz Szentségimádás és Bibliaóra.
2. A zsinati üléshez kapcsolódóan szeretném ha helyi szinten is indulna beszélgetés a témáról. Ezért szeretettel várok mindenkit Kedden a szentmise után egy közös beszélgetésre a családról.
3. BADA MÁRTA festőművész kiállítására hívjuk és várjuk a kedves érdeklődőket a dányi művelődési házba, 2015. szeptember 20-án (vasárnap) 16-órától. A kiállítás az Ars-Sacra fesztivál keretében, a dányi Kossuth Lajos Művelődési Ház és a Levendula Galéria közös szervezésében valósul meg, ingyenesen látogatható. További részletek a plakáton!
4. A sírszentelésre fel lehet íratkozni a sekrestyében.
5. Ettől a héttől a Dányi Krónika honlapján olvashatóak a heti hirdetéseink és egy –két cikk majd mindig az Egyház fül alatt.