Itt vagyTartalom / Háborús fenyegetettség Budapesten

Háborús fenyegetettség Budapesten


Beküldte detto - Ekkor: 2008 February 16

Szerkesztőségünk birtokába jutott az egyik budapesti mentőállomás vezetőjének belső körüzenete. Kiderül, hogy miniszteri utasításra hivatkozva háborús fenyegetettség várható március 9-én, 15-én és 16-án. Úgy tűnik retteg a hatalom - ne csalódjanak!

Alább közöljük pontosan (nyelvtani és nyelvhelyességi hibákkal együtt), teljes terjedelmében a levelet:

Tisztelt Kollégák!

Miniszteri utasításra 2008. március 9-re és 15-16-ra szabadnap és szabadságigényt semmilyen indokkal (ügyelet, iskola, részállás, munka..stb.) NEM FOGADHATOK EL! (Ez vonatkozik a részállásos kollégákra is minden munkaköri csoportban!)

Sokszorosan megerősített szolgálatot (és frontszolgálatot) várnak el az OMSZ-tól háborús fenyegetettség miatt, de a részletekről késsőbbiekben tájékoztatnak. Amint a tájékoztatás megtörténik, azonnal továbbadom. Kérlek, hogy márciusi beosztásodat ennek függvényében tervezd.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm.
Üdv
------------ állomás vezető

Mint ismeretes március 9-én lesz a szociális népszavazás a vizitdíjról, kórházi napidíjról és a tandíjról. Úgy tűnik, retteg a hatalom az esetleges "NEMek" győzelme utáni utcai megmozdulásoktól, jogos felháborodástól. Vagy talán az "IGENek" győzelme esetén várható kormánydöntési kedvtől tartanak? Egy a lényeg: ne csalódjanak!

(Szent Korona Rádió)

Nemzeti Hírháló