Itt vagyTartalom / Népfőiskolai meghívó

Népfőiskolai meghívó


Beküldte Gódor András - Ekkor: 2015 February 16

Kedves Barátaim!

Ha azokra az eseményekre gondolok, amikor az ember a másik ember társaságában, egy emberi közösségben megtalálja, vagy inkább keresi és megtalálja értelmes kapcsolatainak és buzgó intellektuális kibontakozásainak színterét – miként ezt természetes életereje és benső lelki szükséglete követeli vagy diktálja, legyen ez példánkban a dányi népfőiskola, - akkor arra a személyes építkezésre gondolok, amikor el tudunk szakadni a bennünket fogságban tartott tárgyaktól és kényszerektől, így a jövőre is bizalommal gondolván, mely mindig közösségekben mutatta meg magát, a fejlődésnek és a kibontakozásnak reményeit és esélyeit is látom.

Eljönnek a téli-tavaszi hóvégek, így a február is.

Február 28-án (szombaton) délután 17.00 órakor –miként erről legutóbb is szóltunk– ismét alkalom nyílik a találkozásunkra.

Vendégünk lesz és előadást tart Dr. Balázsi Károly tanítóképzőintézeti tanár, főiskolai docens.

Előadásának címe és vezérgondolata:

„Jobb magyart, Jobb embert, Jobb honpolgárt”

Alcíme: Népfőiskola térben és időben

Gyere el újra közénk! Nem kell mást hozni csak jókedvet, barátságot, mosolyt és szeretetet! A belépő csak ennyi!

Ezúton is megköszönöm Tanár Úrnak, hogy közénk jön!

Megköszönöm Lestyán Péter igazgató úrnak a szíves közreműködést és azt, hogy jóhírét kelti közösségünknek, községünknek.

Gyere tehát február 28-án délután öt órakor az iskolába, hívj magaddal több jóérzésű, tettrekész, vidám, bizakodó embert családod, barátaid és ismerőseid közül!

Tisztelettel:

Gódor András
a dányi Népfőiskola vezetője
c. egyetemi docens

Cimkék